Nastavak rada na projektu E-rudito

Održali smo redoviti statusni susret s našim partnerom Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu s kojim sudjelujemo na E-rudito projektu „Strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske“.

Inovativna rješenja za online obrazovanje specijaliziranog u odabranim prioritetnim tematskim područjima predstavljat će ključnu prekretnicu u razvoju obrazovanja i kurikularne reforme. Na susretu smo definirali statuse istraživanja i planove za provedbu svih predviđenih faza projekta. Rezultati istraživanja bit će od iznimne važnosti za izlazak istovremeno potičući razvoj stručnog kadra bolje usklađenog s potrebama tržišta rada te generiranje novih radnih mjesta.

Statusni susret nositelja projekta E-rudito

Danas, 26. ožujka održali smo još jedan statusni susret za projekt E-rudito: Napredni online obrazovni sustav za pametnu specijalizaciju i poslove budućnosti. Susretu su nazočili predstavnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji je ujedno i partner u ovom projektu. Zajedno s FFZG ćemo osigurati preduvjete za razvoj rješenja za online obrazovanje specijalizirano u odabranim prioritetnim tematskim područjima „Strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske.“ Aktivnosti predviđene u projektu odvijaju se prema planu. Dobivene rezultate koristit ćemo u obradi i daljnjim aktivnostima što će nam omogućiti uspješnu provedbu svih faza projekta.

Partner

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek za filozofiju

Saznajte više o projektu

hr